Leandro Trossard kan dit weekend al spelen voor Genk

0
14

Leandro Trossard kan dit weekend al spelen voor Genk

Racing Genk-coach Philippe Clement heeft vrijdag zijn selectie bekendgemaakt voor de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen Eupen. Verrassend is de aanwezigheid van Leandro Trossard. De Genkse buitenspeler liep twee weken geleden, op bezoek bij het Noorse Sarpsborg in de Eurpa League, een schouderblessure op, maar is sneller dan verwacht hersteld.

Trossard miste door die blessure de interlands van de Rode Duivels tegen Zwitserland (2-1) en Nederland (1-1) afgelopen week. Zijn inactiviteit werd in eerste instantie op een maand ingeschat, maar twee weken volstonden voor de buitenspeler om opnieuw speelklaar te raken.

Wel afwezig tegen Eupen zijn reservedoelman Nordin Jackers en middenvelder Sander Berge. Vooral de Noor, die met een knieblessure terugkwam van de internationale break, zal node gemist worden. De Kosovaar Edon Zhegrova en de Kroaat Ivan Fiolic vielen naast de kern.