Nissan X-Trail uppdaterad för 2017, med mer bagageutrymmet och kit

0
50

Nissan har meddelat en rad uppdateringar för X-Trail SUV. 2017 ansiktslyftning kommer att ge X-Trail en mer gentrified exteriör, för att bringa den i linje med storsäljande Qashqai, medan interiören har packat för att ge mer bootspace.

Nissan har inte släppt någon prisuppgift för 2017 X-Trail, men 2017 SUV förväntas att behålla de nuvarande bil är £23,000 utgångspunkt när det anländer i augusti 2017.

De flesta av de stora förändringar som finns på utsidan, med Nissan X-Trail få ett mycket snyggare utseende, med LED-varselljus, tunnare stötfångare och en bredare “V-motion’ galler. Nissan har också lagt till en ny rad 17 och 18-tums låta hjulen, tillsammans med fyra nya måla färger – Orange Pearl, Röd Pärla, Blue Pearl Metallic och Mörk Brun Pärla.

Tack vare reviderade inre förpackningar, boot är nu 15 liter större än tidigare, med 565 liter finns med andra sätesraden på plats på de fem-sits version. Bootspace för sju-seaters är fortfarande TBC, men Nissan berätta för oss att alla X-Trails kommer att erbjuda en jättestor 1996 liter lager med de bakre sätena tillplattad.

Interior _3

Som förut, alla versioner kommer att erbjudas med Nissans innovativa Bagage Board System, som gör det möjligt för hyllor och avdelare för att justeras till en av nio olika konfigurationer. Dessa inkluderar ett dolt fack för att förvara värdesaker ur sikte. Den andra sätesraden kommer också att ha rörligt och liggande funktioner, vilket gör dem i ryggen för att få bekväm.

Standard utrustning nivåer har stötts med alla X-Trails få DAB-ljud som standard, medan modeller i olika toppning Tekna trim kommer att få en helt ny åtta högtalare BOSE Premium audio system. Listan kommer också att innehålla adaptiv farthållare och autonoma staden bromsning, med fotgängarigenkänning.

Under huven motorn line-up är oförändrad, med två diesel och en bensin. Diesel rad börjar med 130PS 1.6 (med en sex-växlad manuell växellåda eller XTronic CVT). En mer kraftfulla 2,0-liters diesel med 177PS kommer även att finnas tillgänglig, tillsammans med möjlighet till två hjul eller fyra-wheel drive. Den 163PS 1,6-liters bensin kommer att vara begränsad till två-wheel drive bara, tillsammans med en manuell växellåda.

Hävdade ekonomi för dieslar kommer att variera från en till 50,4 mpg till 57,7 mpg, medan CO2-utsläppen kommer att börja på 129 g/km för 130PS och upphov till 158g/km för 177PS med fyrhjulsdrift. De fyra-cylinder bensin kommer att ge ett annonseras 45.6 km / h och 145 g/km.

Interior _1 (1)