Nissan X-Trail opdateret til 2017, med mere boot-plads og kit

0
80

Nissan har annonceret en række opdateringer til X-Trail SUV. Den 2017 ansigtsløftning vil give X-Trail en mere gentrified ydre, for at bringe det i overensstemmelse med kæmpe-sælger Qashqai, mens interiøret er blevet ompakket til at give mere bootspace.

Nissan har ikke frigivet nogen prissætning detaljer for 2017 X-Trail, men 2017 SUV forventes at fastholde den eksisterende bilens £23,000 udgangspunkt, når det ankommer i August 2017.

De fleste af de store ændringer, der er fundet på ydersiden, med Nissan X-Trail at få en meget slankere udseende, med LED kørelys, tyndere kofangere og en bredere ‘V-motion’ gitter. Nissan har også tilføjet en ny række 17 og 18-tommer tillade hjul, sammen med fire nye maling farver – Orange Perle, Rød Perle, Blå Perle Metallisk, og Mørk Brun Perle.

Tak til reviderede interiør emballage, boot er nu 15 liter større end før, med 565 liter til rådighed med den anden række af sæder på plads på de fem-sæders version. Bootspace for syv-seaters er stadig TBC, men Nissan fortælle os, at alle X-Stier, der vil tilbyde en kæmpestor 1996 liter opbevaring med de bageste sæder fladtrykt.

Interior _3

Som før, alle versioner vil blive tilbudt med Nissan ‘ s innovative Bagage Board System, som giver mulighed for hylder og skillevægge, der skal justeres ind i en af ni forskellige konfigurationer. Disse omfatter et skjult rum til at holde værdigenstande ude af syne. Den anden sæderække vil også have glidende og indstillelige funktioner, hvilket gør dem i ryggen for at få det behageligt.

Standard udstyr niveauer er blevet styrket med alle X-Stier få DAB audio som standard, mens modeller i range-topping Tekna trim vil få en helt ny otte-højttaler til BOSE Premium audio system. Listen over valgmuligheder vil også omfatter adaptive cruise control og selvstyrende by bremsning, med personregistrering.

Under motorhjelmen, motoren line-up forbliver uændret, med to dieselmotorer og en benzin. Diesel serie starter med 130PS 1.6 (med en seks-trins manuel gearkasse eller CVT XTronic). En mere kraftfuld 2.0-liters diesel med 177PS vil også være tilgængelig sammen med mulighed for to-hjulet eller firehjulstræk. Den 163PS 1.6-liters benzin vil være begrænset til to-wheel drive kun, sammen med en manuel gearkasse.

Hævdede økonomi for dieselmotorer vil variere fra 50.4 mpg til 57.7 mpg, mens CO2-udledningen vil starte på 129g/km for den 130PS og anledning til 158g/km for den 177PS med fire-hjulstræk. De fire-cylindrede benzin-vil give en annonceret 45.6 mph og 145g/km.

Interior _1 (1)