Honest John ‘ s Motorsport Smerte Kolonne 03-06-2017 Del 1

0
77

I denne uge ‘ s motor notings inddrage brændstof til eftertanke, en jerky Juke, en tøvende BMW, faldt toppe, forhalingstaktik, og en utilgængelig Audi.

Som sædvanlig, e-mails til Honest John rettes til: letters@honestjohn.co.uk prøv at holde dem så korte som muligt.

 

Estately finpudset

Jeg er sikker på, at du får dette spørgsmål regelmæssigt. Jeg glæder mig til at købe en Mercedes C-Klasse ejendom (nye eller næsten nye). Jeg ville normalt gå for diesel, men skal jeg nu være at gå for benzin? Problemet er næsten nye er bare ikke til rådighed.

PC, via e-mail

Valg af to dieselmotorer. En ganske avanceret 1.6 Renault motor, der er delt med de Megane, Kadjar, Qashqai, X-Trail, Astra, opel Zafira og Emblemer. Eller Mercedes egne gamle 2.1, nu gradvist ved at blive erstattet af Mercedes egen nye 2.0 liters diesel. På grund af højden af den 1,6 engine, en lyd dæmper, kan ikke monteres over den i C-Klassen, så det er ret støjende. Alle motorer er EU6, så ingen bekymringer om, hvor du kan køre biler. Men hvis du kun gå korte afstande du vil til sidst løbe ind i DPF problemer. Der er en generel mangel på næsten nye til 5 år gamle benzindrevne biler, fordi efterspørgslen i løbet af de seneste 5 år har været stærkest for dieselmotorer. Nu er situationen omvendt, anvendes priser benzindrevne biler er stigende og priserne på dieselmotorer er faldende.

 

Nissan Juke 2 Wheels Retouched  

Dårlig juke

Jeg har købt en Nissan Juke Automatisk til min kone i oktober 2012. Siden da bilen er blevet fuldt serviceret og clocket op 12,500 km. I løbet af de sidste par uger har min hustru havde mistanke om, at der kan være et problem med bilen, da nogle mærkelige lyde blev hørt fra motoren. Hellere rettidig modtog vi en meddelelse fra Nissan forhandler tyder på bilen blive bragt i et “sundhedstjek”. Efter dette blev vi opmærksom på, at den bil, der kræves en ny automatisk gearkasse koster £5,000. Efter vores tage spørgsmålet op med Nissan Kundeservice, at deres kredit-de har nu udskiftet gearkassen, gratis. Hvad ville du foreslå vi gør nu, så der er ingen garanti på udskiftning af en del, og bilen kan være værd måske £7.000 til i øjeblikket? Et andet lignende problem ville gøre bilen værdiløse, mens på samme tid, bilen er ellers i flot stand. Skal vi skære eller tab, sælge og erstatte nu, eller tage chancen?

GT, Swindon

Fornuftig tænkning. Slippe af med det, mens det går godt, og de påpeger, at enhver potentiel køber (eller webuyanycar eller wewantanycar), at det har været udstyret med en ny CVT-transmission.

  

I diesel exposure

Min BMW 218i for nylig begyndt at gyse, og hakker dårligt med et gearsystem advarsel til dash. Den diagnostiske oplader til min lokale BMW forhandler fandt fejlen til at være på grund af diesel forurenende brændstof blanding. En fuld tank afløb, rødmen af brændstof system og brændstof opfyldning koster £375. Jeg har haft bilen fra ny og tanke op det personligt med regelmæssige Shell benzin på min lokale station, så jeg ved, at der aldrig har været en anvendelse af forkert brændstof. Jeg har indberettet sagen til Shell Kundeservice i Manchester, der har foretaget en undersøgelse med Shell-station baseret på detaljer, som jeg følger på brændstof datoer, pumpe, numre, etc. Resultatet var, at ingen dokumentation for diesel forurener benzin kunne blive fundet, og ingen lignende klager havde modtaget. Desværre er det ikke omfattet af min bilforsikring. Jeg er på et tab til at forstå, hvordan det er sket og spekulerer på, om du er i stand til at tilbyde nogen gode råd?

CB, via e-mail

Har du alle dine brændstof kvitteringer? (Jeg holder alle mine.) De skal fortælle dig, hvis du ved et uheld sat nogle diesel i din bil.

 

Ren Meg CC 2010 Top 700 (1)

Bil Meganics

Vi overvejer at handle i vores 10 år gamle og meget pålidelig Renault Megane diesel 1.5 cabriolet. Vi vil have en cabriolet, som vi rejser i hele Spanien til Frankrig i næste måned, men vi ville sætte pris på dine gode råd. Vi har et budget på omkring £8.000 og selv om vi ville elske en automatisk diesel Audi, Mercedes eller BMW eller noget af den kaliber, vi er bekymrede over, at med alle de anti diesel retorik, at vi ikke ville være følgende statslige retningslinjer, og kan blive straffet i den nærmeste fremtid. Vi er begge pensionister, og derfor er omkostningerne ved lange afstande er det vigtigt for os, men vi er i tvivl om, at den mest fornuftige måde at komme videre. Er benzin svaret? Også er der nogen særlig cabriolet (og det er virkelig behov for at have 2 små pladser tilbage), at du kunne anbefale til økonomi, komfort og ydeevne.

NC, via e-mail

Ja. Diesel er et tveægget sværd. De gamle, uden at de seneste emissioner kit, risikerer at blive udelukket eller straffet for at indtaste byer. Nye EU6 (som er ud af dit budget alligevel) har komplekse reduktion af emissioner systemer, der er dyre at vedligeholde og har en begrænset levetid. Så du er nødt til at gå benzin. En nyere Megane med en benzin motor, eller måske en FIAT 500C TwinAir. Du har måske nok for en brugt Citroen C1 1.2 Airscape eller en Renault Twingo Farve Køre (som begge har fuld længde bløde soltage). Ældre valg omfatter Golf cabriolet, Audi A3 cabriolet, BMW 1-Serie cabriolet.

 

At vide hvor man skal starte

Jeg har for nylig fik min første bil med auto stop/start, og jeg er ikke sikker på, hvordan man bedst bruger det. Det bekymrer mig, at bilen stopper ved indgangen til en rundkørsel eller et vejkryds, når jeg virkelig har brug for øjeblikkelig effekt til at glide ind i enhver ledig plads, okay motoren starter, så snart jeg tager min foden fra bremsepedalen, men uundgåelige, at der skal være en vis forsinkelse, før der er fuld effekt til rådighed. Den bil er en Skoda med DSG kassen, jeg er vant til at køre DSG kasser og har vænnet sig til instant power – venstre fod på bremsen, højre fod på speederen, så snart der er en plads til at indtaste en vej eller rundkørsel begge fødder bevæger sig i fællesskab og magt er øjeblikkelig. Jeg får følelsen af, at magt ikke er så hurtigt til rådighed med stop/start – som jeg gætter på er uundgåelige som starter har til at starte bilen, før magt kan anvendes. Så jeg er begyndt at skifte stop/start-off, når du nærmer vejkryds eller rundkørsler. Er det bare mig eller gøre andre mennesker gør det samme? Også, gør det ikke skade motoren til at være konstant slukket og på – bare ikke synes ret for en person med 50+ år i kørsel, eller jeg kan være jo en gammel dreng. Og er det virkelig spare meget brændstof i den normale dag-til-dag kører?

RT, via e-mail

VAG biler har en separat delay på toppen af stop-start. Bremsepedalen skifte kan være langsomme til at sende sit signal til ECU, at bremsen er blevet frigivet, og stopper ECU anvendelse af magt. Sker ikke altid. Har ikke set nogen statistik, mennesker bliver dræbt som følge. Et godt stop-stat systemet kun fungerer, når batteriet er sundt, og når motor/turbo er ikke for varmt.

 

Audi A5 Coupe F34  

Betaling modtaget

Den 15 April en Audi forhandleren enige om at sælge mig en Audi A5 Coupe i bytte for min Audi A4 på op til £30,000. Jeg betalte et depositum på £2.000 og underskrevet kontrakten for mig at hente bilen torsdag den 27. April. I henhold til betingelserne i den kontrakt, balance £28,000 var nødt til at være i deres konto 48 timer før afhentning. Derfor er jeg overførte beløbet til deres konto tirsdag den 25. April. Torsdag den 27. jeg fik at vide, at jeg ikke kunne samle bilen, indtil lørdag 29, fordi bilen stadig var sammen med deres forhandler i York. Dette var ikke ideel, fordi jeg ikke bor i forhandlerens placering. Klokken 6 fredag den 28 jeg blev kontaktet af Audi-forhandler for at få at vide, at jeg ikke kunne hente bilen næste dag, fordi det ikke findes. Lederen fortalte mig, at stelnummer for, at bilen er på en hvid diesel A5 Coupe. Mine krav er for en benzinmotor og ikke hvid eller rød. Jeg er nu i den lidet misundelsesværdige position har ingen bil og ingen penge. De har forsikret mig om, at £30.000 vil være på min konto onsdag, Maj 3, hvilket betyder, at de har haft mine penge i over en uge. Jeg er meget utilfreds med, hvad der er sket. Jeg har købt mange biler i fortiden, og har aldrig oplevet noget som dette. Helt sikkert den Audi-forhandler bør have tjekket bilen var, før de tog min indbetaling. Jeg ville være interesseret i at få dine tanker?

JH, via e-mail

Mærkeligt, at du har det samme navn som den tidligere MD Audi GB. Denne Audi-forhandler har opført sig skammeligt, og hvis jeg var dig ville jeg kræve af dem, udgifter til leje af en Audi A5 til den uge, de har berøvet dig af en bil. Hvis de nægter, at tage sagen for Små Krav. Hvis, i modsætning til hvad du skrev, som var “jeg er nu i den lidet misundelsesværdige position har ingen bil og ingen penge” du har stadig din A4-så der er virkelig ikke meget du kan gøre, fordi den interesse på £30.000 for en uge er det kun knapper.

 

Grim opdagelse

Min søn har en Land Rover Discovery diesel motor, som havde en katastrofal fejl, mens cruising på motorvejen, og det kræver en ny motor. Dette var en virkelig foruroligende oplevelse, som hele familien inklusive børn var ombord i midt om natten. Ingen reel information, kommende fra Land Rover og bilen er kun to og et halvt år gammel. Kan du fortælle os af enhver historie fiasko med dette køretøj sortiment?

TE, via e-mail

Se: /carbycar/land-rover/discovery-4-2009/?section=god/ Anden blev rapporteret ved begyndelsen af denne måned, men det kan være det samme.

 

Lexus CT200h 2014 Facelift F34

Fiskeri for en fangst

For et år siden købte jeg min første hybrid bil: en Lexus CT200h automatisk og har nydt at køre oplevelse, ikke mindst den reducerede benzin regninger fra den gennemsnitlige forbrug af 57mpg med vid udstrækning lokale by-kørsel. Nul-road skat er en væsentlig faktor for, selv om der er rapporter fra tid til anden, at dette kan ikke vare ved. Der skal være en downside fra denne fremragende situation, så skriver jeg til at udnytte din viden om arbejdsgange og ultimativ pålidelighed af en hybrid motor. Min erfaring har været, at på flad jord, når motoren er varmet op, vil bilen køre næsten helt på sin batterier, med en konstant hastighed af højst 30 mph – formentlig af design – og dette får mig til at spørge, hvordan batterierne kan bevare deres effektivitet over en lang rejse med tilsyneladende så lidt input i form af opladning. For eksempel, som et ekstremt eksempel, på en lang rejse i den langsomme bane af en motorvej ved en hastighedsgrænse på 30 mph, når motoren havde varmet op, benzinmotor ville have meget lidt at gøre, og jeg er interesseret i, hvor lang tid batterierne kunne håndtere alt det arbejde med at gøre, og lidt hjælp i form af ekstra opladning. Formentlig i denne situation, at bilen ville være nødt til at stole endelig på benzin motor. Man spørger sig for, hvordan holdbare batterier vil være i sådan en situation, og hvad ville det koste at deres udskiftning, hvis dette bliver nødvendigt. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste hybrid chauffør, der ville drage fordel af noget du kan forklare det.

WH, Cheadle Hulme

Batteriet er opladet fra retardering samt fra motoren. Du kan se dette på diagram i instrumentbrættet skærm. Toyota er få rapporter om Previas (med den samme gearsystem) at slå op på 400.000 – 500.000 miles brugt som taxaer med meget lidt ekstra arbejde. (Det er derfor, du kan se, så mange Prius og Auris STs brugt som taxaer.) De har en enkel, lav stress, drivetrain, færre bevægelige dele end en konventionel drivetrain, epicyclic gear. Den ene ting, der kan i sidste ende mislykkes er waterpump, og det er begravet så dybt i, at timingen kæden tilfælde af, at det er dyrt at erstatte.

 

Forvalg proces

Jeg ser på en ny Skoda Octavia 1.4 TSI 150 SEL. Der er en DSG automatisk 7-trins-version, der ville passe til mig i min alderdom. Har du hørt om nogen problemer med denne specielle transmission?

PR, Eastbourne

God bil. Men den 7-trins tør kobling DSG har haft massive problemer og, selvom jeg nu får færre klager,, jeg kan stadig ikke anbefale det. Giv mig en ordentlig 6-hastighed, drejningsmoment-converter auto hvilken som helst dag. Alle de nyeste Octavias testet her: /road-tests/skoda/skoda-octavia-2017-range-road-test/ SEAT Leon er de samme ting, men bedre leder og en smule dyrere: /road-tests/sæde/seat-leon-14-ecotsi-150-2017-vej-test/ og /road-tests/sæde/seat-leon-20tdi-150-st-2017-road-test/

 

Mazda CX5 3 Side

Heste magt

Jeg glæder mig til at købe en bil for mit job, som en heste dyrlæge. Jeg er tilbøjelige til at gøre, at 40.000 km om året, så det skal være pålidelig og relativt rart at køre. Økonomisk, stort bagagerum og 4×4 ville også være afkrydsningsfelter! Budget omkring £15k, ingen præference for automatisk v/s manual. Spekulerede på, om en hybrid som en Mitsubishi Outlander ville være værd at overveje? Enhver og alle råd ville være meget værdsat. Tidligere kørte jeg et helt nyt X-Trail, der ejes af den tidligere arbejdsgiver, der var meget pænt, men en smule ud af mit budget.

CH, Gillingham, Kent

Jeg tror ikke du vil få en Outlander PHEV for € 15k: /brugt-priser/Mitsubishi/Outlander/?q=PHEV/ Og alligevel sin fordel afhænger af, om det bliver sat i, der ikke passer pludselig call-outs. En 60mpg Honda HR-V er ude af billedet på penge grunde for: /brugt-priser/Honda/HR-V/?q=i-DTEC/ Qashqais er ikke meget pålidelige. En Mazda CX-5 2.2 Skyactiv diesel er en mulighed: /brugt-priser/Mazda/CX-5/?q=2.2/ En lidt ældre Honda CR-V 2.2 iDTEC er også i billedet: /brugt-priser/Honda/CR-V/?q=2.2+i-DTEC+Manuel/

 

Re-medlemskab gebyrer

Tillykke med din fremragende site, og skal du holde op det store arbejde. Jeg troede, jeg ville skrive i håb om, at du kan fremhæve de faldgruber, der giver visse typer af politikker til auto renew. I dag har jeg modtaget min årlige automatisk fornyelse til min RAC opdeling dække. Efter åbningen af det jeg var chokeret over at se min grundlæggende dække præmie blev citeret på £72.99, £15 til admin og arrangement gebyr. På kontrol af RAC ‘ s hjemmeside jeg bemærkede, at udgifterne til de samme grundlæggende dække på, at der er £34,99 for, hvilket er mindre end halv pris af mine automatisk fornyelse citat. Jeg skal indrømme, at dette er en nedsat pris, men den normale pris for denne dækning er kun £39.99, stadig en stor forskel for mit citat af £72.99. Efter en lang vente ringer RAC medlemmer kundeservice fik jeg at vide, at dette £72.99 citat var faktisk korrekt, og det er højt, fordi det er genereret af computeren. Så det er her de £15 admin gebyr går jeg gætter på, computere naturligvis ikke arbejde for ingenting, men medlemmer tjenester stadig ikke lykkedes at forklare, hvorfor jeg, som en loyal kunde, der var forventet til at betale £23 mere end nogen anden. Det er ikke ligesom jeg har gentagne kaldte dem ud for nedbrud, jeg tror, jeg har haft på opkald i 10 år for nogle taster er låst i en bil. Jeg formoder at du ville vide af disse auto fornyelse kneb, men jeg føler, at de har misbrugt min tillid som medlem i 13 år og vil gerne advare andre om denne praksis. Måske du kan anbefale til dine læsere, at de også tjekke deres auto fornyelse af RAC, Som en ivrig læser af din, jeg ikke normalt ser breve til dig om dette emne. Det er overflødigt at sige, jeg kan ikke gøre forretning med en virksomhed med sådanne tvivlsomme metoder, at økonomisk misbrug loyale kunder og annulleret min fornyelse.

IB, via e-mail

Dette er helt normal fra ethvert outfit finansieret af private investorer, og har været det i så lang tid som 20 år. Du bor i et land ledet af skurke og ingen steder mere end i finansielle ydelser og forsikringsydelser. Så længe du udfordre rip-off, vil de normalt formilde snarere end at miste en kunde helt. De arbejder på grundlag af, at 30% – 50% af kunderne, især de ældre, vil bare lade det gå. Den BRITISKE økonomi er dysfunktionel. Hele grundlaget for den rigdom, som i det forenede KONGERIGE er latterligt høje ejendomspriser. Landet ikke kan tjene sin have. Det er simpelthen stik prisen op af ejendom og låner på det grundlag.

 

VW Golf V 1.4TSI F34 700

Golf handicap

Den artikel af Ed Wiseman i lørdag ‘ s Motor afsnit om den stige og stige af Golf GTI lavet for meget tilfredsstillende læsning. Jeg er ikke en GTI ejer, men besidder, hvad jeg anser for at være, alt i alt en af de bedste Golf nogensinde er produceret. Jeg henviser til en Mk5 GT TSI (170PS). Mine er en 2006/56 med bare 52,000 på uret. Jeg er over 80 år og kan se nogen god grund til at ønske at ændre det. Jeg elsker det. Den 1.4 TSI-motor er en teknologisk mesterværk, der inkorporerer både trykladning og turboladning at sikre de bedste resultater uanset om det er på lave eller for høje omdrejninger. Den gamle kliché, at dette er en lille kapacitet motor, der drikker som en, men kører som en større enhed er bang på penge. VW ‘ s TSI teknologi førte til, at det bliver tildelt International Engine of the year i 2006/07. VW stoppet produktionen af de 170 version en gang i slutningen af 2006 og begyndelsen af 2007, og det rygte i omløb, var, at netop denne model blev der har indvirkning på salget af GTI, vil du vide, hvis denne historie havde nogen substans. Jeg ved ikke, hvad forsikringen ville være for en Mk5 GTI, men min fuldt samlet præmie på £397 for et minimalt lavere BHP er meget acceptabelt.

RP, via e-mail

Et ord af advarsel. Du synes at have en god en. Men historien om dette motoren i Golf, Fabias, Polos, Ibizas og Alhambras har været katastrofal, og VAG har været nødt til at købe nogle biler tilbage som et resultat. Det er derfor, det blev droppet til fordel for den 1.4 TSI 150 COD og 1.8 TSI 180, i henhold til ansøgningen. Se de relevante poster i /carbycar, som denne: /carbycar/skoda/fabia-vrs-2010/?section=god/ Klager, ret højt, om Golf Mk V: /carbycar/volkswagen/golf-v-2004/

 

Osmose

Jeg har ejet et 1979 Scimitar GTE SE6a for fire år. At have serviceret den øverste ender og kølesystemet på Ford Dagenham 3-liters V6 og havde gearkasse og overdrive genopbygget, sammen med anskaffelsesprisen, det skylder mig omkring £3,500. Hun er en fornøjelse at køre og er en ægte Grand Tourer. Cruising i 70mph det spinder på 2400rpm give 30mpg. Hvad lader hende ned mikro bobler i lakken på glasfiber krop. Kabinettet er solidt. En paint shop har citeret £4.000 til strip, prime, re-glas og genfremstille hende. Mener du, er det godt brugte penge? Jeg elsker bare at køre det, men ikke søger rosetter. Hvorfor er GTEs sådan en dårlig relation til andre sportsgrene biler af denne æra, når det er så meget bil, og skal have en “Royal Warrant”? Jeg ville sætte pris på din mening.

NS, Emsworth, Hants

Det er federe at køre et nusset udseende classic, der er i perfekt mekanisk stand, end at drive en super shiny en, og altid være bekymret for at få det ridset. Jeg vil lægge ud med en maling job i yderligere 10 år.

 

Cit Despatch Romahome Auto -Trail

Ren på en nem måde

Vi overvejer at købe en lille autocamper baseret på Citroen Forsendelsen, FIAT Ducato model. Ville en nylig (2015) version af dette interval være betydeligt renere end en ældre en, og der er adgang til byer sandsynligvis vil blive skadet i fremtiden med forestående miljøzoner? Jeg kan være forkert, men jeg kan ikke huske at have set benzin drevne versioner af disse. Er de tilgængelige? Citroen hjemmeside viser kun dieselmotorer. Jeg er klar over, at benzin-motorer i disse sandsynligvis ikke ville tilbyde moment, der kræves.

TE, via e-mail

EU6 anvendes fra September 2016, og mange køretøjer kvalificeret godt i forvejen. Så, så længe motoren er i EU6, så det bør være okay.

 

Sprød på ydersiden

Hvis du tager dig en prøvetur i en ny model på en bil showroom, og du skulle være så uheldig at ridse demonstration køretøj, mens der i førersædet, vil du blive opkrævet ved dem. Jeg tog en prøvetur i en newish plug-in ‘ Toyota hybrid på min lokale Toyota showroom, og desværre ridset en legering hjul på fortovskanten, mens de tager et skarpt venstre sving, og skulle betale £50 til istandsættelse af disse skader. Jeg fejlagtigt antog, at alle demonstration biler ville være fuldt forsikret for en sådan eventualitet.

IB, via e-mail

Fair advarsel om, men det bør ikke være nødvendigt. Hvis du skader en persons ejendom, du skal være parat til at betale for de skader, der skal udbedres. En garage vil være forsikret, men det ville aldrig sætte i et krav om noget så ubetydeligt som £50, fordi, som gør krav lægger op til præmier i tusindvis. Tænk på det samme som en leje bil. Hvis du skader en af dem du nødt til at betale for den skade, medmindre du tager en damage waiver på enorme omkostninger.

 

Dacia Logan MCV Side

Fra hans vogn

Jeg i øjeblikket holder en KIA Picanto 1.0 liter i Frankrig. Det har kun været brugt som en indkøbs vogn for de sidste 8 år fra ny (20.000 km). Det har været meget pålidelige og har været billigere end at leje, hver gang vi går. Jeg har også trække en lille trailer for at have vrøvl. Vi er begyndt at gøre længere ture, så vi har brug for noget lidt større, og jeg ville også foretrække noget med en større samlet vogntogsvægt. Skal jeg gå til en anden side 1,5 liter KIA eller en ny Dacia? Den anden hånd prisen på biler i Frankrig er højt i forhold til STORBRITANNIEN. Jeg vil sandsynligvis få en bedre aftale med KIA og en længere garanti. Økonomi og alle de klokker og fløjter af KIA er ikke vigtigt for mig.

DH, Rainford

Det er ikke meget galt med Dacias hvis du ikke ønsker at betale for unødvendig luksus. Du kan altid købe en udvidet garanti med dem. Husk på de billigste versioner får du ikke en standard eller et reservehjul eller et radio-eller el-ruder. Det er back to basics. Der er en simpel 1.0 3-cylindret kæde cam motor (der kom fra Smart). /road-tests/dacia/dacia-logan-mcv-2017-road-test/ Ingen kugle af ild, men du er ikke efter at en kugle af ild er du?

  

Starter ikke

Jeg har et problem. Jeg samlet en bil, der overophedet på grund af en radiator problem. Jeg barberet topstykke alt, hvad jeg kunne. Bilen starter normalt normalt, men nogle gange er jeg nødt til at hælde en lille smule benzin i indtag og derefter begynder. Hvad der kunne være problemet? Denne bil har automatgear.

SN, via e-mail

Der lyder nu som en brændstof pumpe problem. Sandsynligvis den lav-tryk løfter pumpe inde i brændstoftanken. Check jorden. Også kontrollere relæ til brændstof tank løfter pumpen og dens jorden.

 

Porsche Macan S Front  

Beskidte tanker

Jeg har for nylig solgt en Lexus 400h hybrid, og jeg er på udkig efter en erstatning. Min liste er næsten nye Lexus NX300h, RX450h, Audi Q5 eller 3-år gamle Porsche Macan 3-liter diesel. Du svarede på en forespørgsel, hvor en person havde skrevet ud fra en diesel Macan, og du foreslog, at de skulle se ind i en benzin Macan udskiftning snarere end en diesel. Er der på grund af personlige mening eller finansielle hvis nedskrivningen på en diesel er tilbøjelige til at være uforholdsmæssigt store i den nærmeste fremtid?

KÆRESTE, via e-mail

Efter at være en til at få, når Macan blev lanceret, har interesse i Macan dieselmotorer er afkølet, og efterspørgslen er nu for benzin-modeller. Alle er en del af den almindelige død af dieselmotorer. Selvfølgelig betyder det, at alle, der har betalt en præmie for at få en Macan diesel er ved at tage en ganske dybt badekar.

Klik for at Honest John ‘ s Motorsport Smerte Kolonne Del 2