GTI International Begivenhed i Denne Weekend

0
42

30 GTI Internationale finder sted i denne weekend 3-4 juni på den nye lokalitet Rockingham Motor Speedway i Northamptonshire.

Den første fejring af alle ting, Volkswagen var på Knebworth Park i September 1988. Siden da har arrangementet vokset med aktiviteter og events, som kan tilbyde noget for enhver – fra børnefamilier til bekræftet Volkswagen-entusiaster.

I aften (fredag den 2. juni) en DJ vil underholde campister, og live musik fortsætter lørdag aften. I løbet af dagen Show ‘n’ Shine område vil være spækket med nogle af de mest uberørte eksempler på Volkswagen biler på skærmen hvor som helst. At dømme vil finde sted på tværs af kategorier, der appellerer til alle kinfs af Volkswagen modeller, herunder Polo Scirocco og Bille.

Støder op til Show ‘n’ Shine område er Drag Strip, byder ‘køre, hvad du brung’ med, afgøres drivere hurtigere ned ottende mile stribe i nogen vej-gå eller løb bil, de bragte med dem.

Rockingham Motor Speedway er Storbritanniens eneste oval kreds, men det omfatter også en vridning indmarken afsnit, der er kendt som Rockingham Nationale kredsløb. Dette vil være åben for alle på lørdag og søndag, og giver mulighed for bilister til at sætte deres bil gennem sine hastigheder på banen. Det vil blive håndteret som en almindelig dag, spor og førere og passagerer bliver nødt til at deltage i en af de sikkerheds-briefing, der vil køre gennem dagen. De skal også bære en styrthjelm, som kan lejes.

Nogle af Storbritanniens mest kvalificerede professionelle chauffører, der vil vise deres talenter på Rockingham. På lørdag Terry Grant vil begejstre publikum med sine unikke display, mens Paul Swift vil følge ham med hans kæbe-slipper balancing tricks på søndag.

Udstillere har fyldt dedikeret Handel Område, der kan findes i pit-garager i kredsløbet, samt den store paddock området på spillestedet.

Dørene åbnes kl 3pm i dag, fredag den 2. juni og på 8am både lørdag og søndag. Billetter er tilgængelige på porten, eller kan købes på forhånd på www.gtiinternational.co.uk eller ved at ringe til 01525 750 501.

Twitter: #Inters2017

VW GTI International Showcars 2016