Vauxhall omdøber bil farve som “Maddox Gul” til støtte for Cotswolds pensionist

0
36

Vauxhall har omdøbt sin banan gul bil, farve Maddox Gul efter Peter Maddox, Cotswolds pensionist, hvis elskede gule Corsa blev udsat for hærværk, tidligere i år.

Maddox ramt overskrifterne i 2015, når hans gule Vauxhall Corsa blev kendt som “Bibury er elefanten i rummet”.

Den kommentar, lavet af fotograf Lee McCallum, udløste en debat på Twitter om Maddox ‘s bil, der angiveligt ødelægger turister” fotos af Bibury, den maleriske 14 Århundrede Gloucestershire landsby, der pryder forsiden indersiden af Britiske pas.

Turister, der hævdede, at de lyse gule Corsa ødelagt deres billeder af chokolade æske landsby, forlader Maddox til at forsvare sig fra kritik og hævder, at han ikke havde nogen garagen for at sætte det i.

Niveauet af foragt, der kulminerede i februar 2017, når den gule Corsa blev raseret, med ordet ‘FLYTTE’ ridset ind i motorhjelm og driverside vindue og bagrude smadret. Reparation blev anslået til £6000, hvilket resulterer i at bilen bliver skrevet ud.

Vauxhall har sagt, at det var så berørt af Hr. Maddox ‘ s historie, og har besluttet at omdøbe deres gule tone efter ham, for at vise deres støtte.

Yellow Corsa

På trods af i første omgang sagde, at han ville vælge en lime-grøn udskiftning, Maddox valgte en grå Vauxhall Corsa at undgå yderligere hån fra turister og nyde en fredelig tilbagetrækning.

Da historien om Peters ødelagte bil, folk fra hele landet har vist deres støtte og en “Lys Gul Bil Konvoj’ er blevet organiseret til at rejse til Bibury landsby på 1 April.

Peter vil deltage i arrangementet som passager og vælge sin favorit gul bil på dagen. Alle pengene fra arrangementet går i retning af Butterfly Garden, en velgørende organisation, der er valgt af Peter og hans familie, som har til formål at tilbyde forskellige og målrettet mulighed for at folk, der beskæftiger sig med handicap af enhver art.

Vauxhall har også bekræftet, at det vil tage del i 100 gule bil stærk velgørenhed konvoj.