Skoda præsenterer alle elektriske Vision E

0
44

Skoda har sparket-off sin elbil program med afsløringen af den Vision, E-koncept. Den fem-dørs SUV, giver en antydning af, hvad elektrificeret Skodas kunne se ud, med autonom kørsel kapacitet og en elektrisk vifte af 311 km.

Skoda har planer om at have de fem elbiler i 2025. Det vil også tilføje super-effektiv, lav emission hybrider til sit eksisterende udvalg af biler og Suv ‘ er. Den første af disse vil være Fantastisk, med en plug-in-hybrid-drivline, der føjes til området i begyndelsen af 2019.

Der er ingen tegn på, hvis Visionen E nogensinde vil gøre det til produktion, men det giver et interessant indblik i, hvad der teknisk vil blive brugt i fremtidige el-biler. Visionen E, for eksempel, vil blive drevet af lithium-ion-batterier, som er forbundet til to elmotorer, der vil levere 300PS til alle fire hjul. Top hastighed vil være 112mph og Skoda hævder, at den avancerede batteri vil give SUV til at dække op til 311 km på en enkelt opladning.

Skoda mener, at omkring 15 procent af alle nye biler vil helt selvstændigt i 2030 og den Vision, E er designet til at tage højde for dette, med ‘niveau 3’ forudsætninger for automatisk styring. Dette betyder, at det kan drive sig i trafikken, skal du skifte til autopilot på motorveje, overhale langsomt kørende trafik, og selv hovedet ud til selvstændigt at søge efter en parkeringsplads.

Den første elektrificerede Skoda vil nå STORBRITANNIEN i begyndelsen af 2019, i form af plug-in hybrid Fantastisk, og den første af de fem elbiler bør være tilgængelige fra 2020 og fremefter.