Nissan X-Trail oppdatert for 2017, med mer boot plass og settet

0
64

Nissan har annonsert en serie av oppdateringer for X-Trail SUV. Den 2017 ansiktsløftning vil gi X-Trail en mer gentrified utvendig, for å bringe dem i samsvar med sine big-salg av Qashqai, mens interiøret har vært gjenstand for å gi mer bootspace.

Nissan har ikke gitt ut noen priser detaljer for 2017 X-Trail, men 2017 SUV er forventet å beholde eksisterende bil er kr 23,000 utgangspunkt når det kommer i August 2017.

De fleste av de store endringene har funnet på utsiden, med Nissan X-Trail å få en mye mer elegant utseende, med LED-kjørelys, tynnere støtfangere og en større “V-motion’ grill. Nissan har også lagt til en ny serie av 17-og 18-tommers la hjulene, sammen med fire nye maling farger – Oransje Perle, Rød Perle, Blå Pearl Metallic, Mørk Brun Pearl.

Takk til revidert interiør emballasje, boot er nå 15 liter er større enn før, med 565 liter tilgjengelig med andre seterad på plass på fem-seters versjon. Bootspace for sju-setere er fortsatt TBC, men Nissan fortelle oss at alle X-Trails vil tilbyr et heidundrende 1996 liter bagasje med baksetet helt flatt.

Interior _3

Som før, alle versjoner vil bli tilbudt med nissans innovative Bagasje Board-System, som gjør det mulig for hyller og innredning skal være justert til ett av ni forskjellige konfigurasjoner. Disse inkluderer en skjult lomme for å holde verdisaker ut av syne. Den andre seterad vil også ha skyve og tilbakelent funksjoner, slik at de i ryggen til å få komfortable.

Standard utstyr nivåer har blitt styrket med alle X-Trails å få DAB-lyd som standard, mens modeller i spekter-topping Tekna trim vil få en helt ny åtte-høyttaler og BOSE Premium audio system. Listen over alternativer vil også inkluderer adaptiv cruise control og autonome byen bremsing, med fotgjenger anerkjennelse.

Under panseret, motorutvalget forblir uendret, med to dieselmotorer og en bensin. Diesel-serien starter med 130PS 1.6 (med en seks-trinns manuell girkasse eller XTronic CVT). En mer kraftig 2,0-liters diesel med 177PS vil også være tilgjengelig, sammen med mulighet for to-wheel, eller fire-hjulstrekk. Den 163PS 1,6-liters bensin vil være begrenset til to-wheel drive bare, sammen med en manuell girkasse.

Hevdet økonomi for dieselmotorer vil variere fra 50.4 mpg til 57.7 mpg, mens CO2-utslippet vil starte på 129g/km for den 130PS og opphav til 158g/km for den 177PS med firehjulstrekk. De fire-sylindrede bensin vil gi en annonsert 45.6 mph og 145g/km.

Interior _1 (1)