Honest John ‘ s Bilkjøring Smerte Kolonne 03-06-2017 Del 1

0
91

Denne ukens motor notings innebære drivstoff for tanke, en jerky Juke, en nølende BMW, droppet topper, låg taktikk og et utilgjengelig Audi.

Som vanlig, e-poster til Ærlig John rettes til: letters@honestjohn.co.uk Vennligst prøv å holde dem så korte som mulig.

 

Estately finpusset

Jeg er sikker på at du får dette spørsmålet regelmessig. Jeg ønsker å kjøpe en Mercedes C-Class estate (ny eller nesten ny). Jeg normalt ville gå for diesel, men skulle jeg nå være å gå for bensin? Problemer er nesten nye er bare ikke tilgjengelig.

PC, via e-post

Valg av to dieselmotorer. En ganske avansert 1.6 Renault-motor delt med Megane, Kadjar, Qashqai, X-Trail, Astra, Zafira og Insignia. Eller Mercedes egen gamle 2.1, nå gradvis blir erstattet av Mercedes egen nye 2,0 liters diesel. På grunn av høyden på 1.6 motor, en lyd-demper ikke være montert over det i C-Klasse så det er ganske støyende. Alle motorene er EU6, så ingen grunn til bekymring der du kan kjøre bil. Men hvis du bare gå korte avstander vil du til slutt kjøre inn DPF problemer. Det er en generell mangel på nesten nye til 5 år gamle bensin-drevne biler fordi etterspørselen i løpet av de siste 5 årene har vært sterkest for dieselmotorer. Nå er situasjonen snudd, brukes prisene på bensin-drevne biler er stigende og priser på dieselmotorer er fallende.

 

Nissan Juke 2 Wheels Retouched  

Dårlig juke

Jeg har kjøpt en Nissan Juke Automatisk for min kone i oktober 2012. Siden da bilen har vært fullt betjente og klokket opp 12,500 miles. Over de siste ukene min kone hadde mistanke om at det kan være et problem med bilen som noen rare lyder ble hørt fra motoren. Heller rettidig vi mottatt en henvendelse fra Nissan forhandler noe som tyder på bilen bli brakt inn for en “helse-sjekk”. Etter dette ble vi gjort oppmerksom på at bilen trengte en ny automatgir koster £5,000. Følgende våre å ta problemet opp med Nissan Kunde Tjenester, til deres kreditt-de har nå skiftet girkasse, gratis. Hva ville du foreslå vi gjør nå, så det er ingen garanti på reservedeler og bilen kan være verdt kanskje kr 7,000 for tiden? En annen lignende problem ville gjøre bilen verdiløs, mens på samme tid bilen er ellers i god tilstand. Bør vi kutte eller tap, selge og bytte nå, eller ta sjansen?

GT, Swindon

Fornuftig tenkning. Bli kvitt det mens leken er god, og peker på noen potensielle kjøperen (eller webuyanycar eller wewantanycar) at det har vært utstyrt med en ny CVT-girkasse.

  

I diesel eksponering

My BMW 218i nylig startet skjelver og misfiring dårlig med et drivverk advarsel til strek. De diagnostiske lader på min lokale BMW forhandler fant feil for å være på grunn av forurensende diesel drivstoff blandingen. En full tank avløp, spyling av drivstoff system og drivstoff påfyll koster kr 375. Jeg har hatt bilen fra ny og fylle det personlig med vanlig Shell bensin på min lokale station, så jeg vet det har aldri vært en fylling av feil drivstoff. Jeg rapporterte saken til Shell Kundeservice i Manchester som har utført en undersøkelse med Shell-stasjon basert på opplysninger jeg følger med på nøre opp under datoer, pumpe tall, etc. Resultatet var at ingen bevis for diesel forurensende bensin kunne bli funnet, og ingen lignende klager hadde mottatt. Dessverre, dette er ikke omfattet av min bil forsikring. Jeg er på et tap å forstå hvordan dette skjedde, og lurer på om du er i stand til å gi noen råd?

CB, via e-post

Har du alt drivstoff kvitteringer? (Jeg holder alle mine.) De burde fortelle deg hvis du ved et uhell setter noen diesel i bilen.

 

Ren Meg CC 2010 Top 700 (1)

Bil Meganics

Vi vurderer handel i vår 10 år gamle og svært pålitelig Renault Megane diesel 1.5 cabriolet. Vi ønsker en annen cabriolet som vi er på reise i Spania til Frankrike neste måned, men vi setter pris på dine råd. Vi har et budsjett på ca kr 8000 og selv om vi ville elske en automatisk diesel Audi, Mercedes eller BMW eller noe av det kaliber, vi er opptatt av at alle anti diesel retorikk vi ville ikke være følgende statlige retningslinjer, og kan straffes i nær fremtid. Vi er begge pensjonister og derfor kostnadene for langdistanse reiser er viktig for oss, men vi er usikker på den mest fornuftige måten å gå. Er bensin svaret? Også er det noen spesielle cabriolet (og det er virkelig behov for å ha 2 små seter) som du kan anbefale for økonomi, komfort og ytelse.

NC, via e-post

Ja. Diesel er et tveegget sverd. Gamle uten den nyeste utslipp kit ansiktet blir utestengt eller straffet for å angi byer. Nye EU6 (som er ute av din økonomiske uansett) har komplekse utslipp reduksjon systemer som er dyre å vedlikeholde og har en begrenset levetid. Så du trenger å gå bensin. En nyere Megane med en bensinmotor eller kanskje en FIAT 500C TwinAir. Du har kanskje nok for en brukt Citroen C1 1.2 Airscape eller en Renault Twingo Farge Kjøre (som begge har full lengde myk sunroofs). Eldre valgene inkluderer Golf cabriolet, Audi A3 cabriolet, BMW 1-Serie cabriolet.

 

Å vite hvor du skal begynne

Jeg har nylig fått min første bil med stopp/start-og jeg er ikke sikker på hvordan det er best å bruke det. Det bekymrer meg at bilen stopper ved inngangen til en rundkjøring eller veikryss når jeg virkelig trenger øyeblikkelig makt til å skli inn noen ledig plass, greit motoren starter så snart jeg ta foten av gasspedalen, men uunngåelig, må det være noen forsinkelse før det er full kraft tilgjengelig. Bilen er en Skoda med DSG-safe, lydisolering, jeg er vant med å kjøre DSG kasser og har fått brukt til å instant power – venstre fot på bremsen, høyre fot på gasspedalen slik at så snart det er en plass for å skrive inn en vei eller rundkjøring begge føttene bevege seg i samklang og makt er umiddelbar. Jeg får følelsen av at makt er ikke så lett tilgjengelig med stopp/start – som jeg antar er uunngåelig som starter har til å starte bilen før strømmen kan brukes. Så jeg har begynt å slå av stopp/start av når du nærmer deg veien kryss eller rundkjøringer. Er det bare meg, eller gjøre andre mennesker gjør det samme? Også gjør det ikke skade motoren til å bli stadig slått av og på – synes rett og slett ikke rett til noen med 50+ år med kjøring, eller jeg kan være en gammel codger. Og er det virkelig spare mye drivstoff i normal dag-til-dag kjører?

RT, via e-post

VAG biler har en egen forsinkelse på toppen av start-stopp. Bremsepedalen bytte kan være treg til å sende signalet til ECU at bremsen har blitt lansert, og stopper ECU å anvende makt. Ikke alltid skjer. Har ikke sett noen statistikk om mennesker som er blitt drept som en følge av dette. En god stopp statistiske systemet fungerer kun når batteri er sunt og når motoren/turbo er ikke for varmt.

 

Audi A5 Coupe F34  

Pre-betaling panorert

Den 15. April en Audi-forhandler forpliktet til å kjøpe meg en Audi A5 Coupe i del-exchange-for min Audi A4 for £30,000. Jeg betalte et depositum på £2000 og signerte kontrakten for meg å hente bilen på torsdag 27. April. Under vilkårene i kontrakten balanse på kr 28,000 måtte være på sin konto innen 48 timer før samling. Derfor har jeg overført dette beløpet til kontoen sin på tirsdag 25. April. Torsdag 27. jeg ble fortalt at jeg ikke kunne hente bilen til lørdag 29. fordi bilen var fortsatt med sin forhandler i York. Dette var ikke ideelt, fordi jeg ikke bor i giverens posisjon. På 6 o ‘ clock på fredag 28. jeg ble kontaktet av Audi-forhandler for å bli fortalt at jeg ikke kunne hente bil neste dag, fordi den ikke finnes. Manageren fortalte meg at chassis nummer for at bilen er i en hvit diesel A5 Coupe. Mine krav er for en bensinmotor og ikke hvit eller rød. Jeg er nå i unenviable posisjon uten bil, og ingen penger. De har forsikret meg om at £30,000 vil være i min konto på onsdag 3. Mai, noe som betyr at de har hatt mine penger i over en uke. Jeg er veldig opprørt med hva som har skjedd. Jeg har kjøpt mange biler i det siste, og aldri opplevd noe som dette. Sikkert Audi-forhandler bør ha sjekket bilen eksisterte før de tok mitt innskudd. Jeg ville være interessert i å ha dine tanker?

JH, via e-post

Merkelig, du har samme navn som tidligere MD av Audi GB. Denne Audi-forhandler har opptrådt disgracefully og hvis jeg var deg ville jeg kreve av dem kostnadene ved å ansette en Audi A5 for den uken de har fratatt deg av noen bil i det hele tatt. Hvis de nekter, kan du ta saken til Små Krav. Hvis, i motsetning til hva du skrev var “jeg er nå i unenviable posisjon uten bil, og ingen penger” du har fortsatt din A4, så er det egentlig ikke mye du kan gjøre på grunn renter på £30,000 for en uke er bare knapper.

 

Grim discovery

Min sønn har en Land Rover Discovery diesel motor som hadde en katastrofal svikt mens cruisefart på motorveien og krever en ny motor. Dette var en virkelig bekymringsfullt opplevelse som hele familien inkludert barn var om bord i midten av natten. Ingen reell informasjon kommende fra Land Rover og bilen er bare to og et halvt år gammel. Kan du fortelle oss om noen historie for å mislykkes med denne bilen utvalg?

TE, via e-post

Se: /carbycar/land rover/discovery-4-2009/?section=god/ Annen ble rapportert i begynnelsen av denne måneden, men det kan være det samme.

 

Lexus CT200h 2014 Facelift F34

Fiske etter en fange

Et år siden jeg kjøpte min første hybrid bil: Lexus CT200h automatisk og har hatt den kjøreopplevelse, ikke minst redusert bensin regninger fra det gjennomsnittlige forbruket av 57mpg med stor grad lokale urban kjøring. Null veiavgift er en betydelig faktor for, selv om det er rapporter fra tid til annen at dette kan ikke vare. Det må være en ulempe med denne utmerkede situasjonen, så jeg skriver til trykk inn din kunnskap om arbeidsmåter og ultimate reliability av en hybrid motor. Min erfaring har vært at på flatt land når motoren er varmet opp, bilen vil kjøre nesten helt på sin batterier på en jevn maksimal hastighet på 30mph – antagelig med design – og dette får meg til å spørre hvor batteriene kan opprettholde sin effektivitet over en lang reise med tilsynelatende så lite innspill av veien for lading. For eksempel som et ekstremt eksempel, på en lang reise i det slow lane av en motorveien ved en fartsgrense på 30mph, når motoren hadde varmet opp, bensinmotor ville ha svært lite å gjøre, og jeg er interessert i hvor lenge batteriene kunne takle alle arbeid å gjøre og lite hjelp i form av ekstra lading. Antagelig i denne situasjonen, bilen ville ha til å stole endelig på bensinmotor. Man lurer også på hvordan holdbar batteriene ville være i en slik situasjon, og hva som ville være kostnadene for erstatning hvis dette skulle bli nødvendig. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste hybrid sjåfør som ville ha nytte av noe av det du kan forklare.

WH, Cheadle Hulme

Batteriet er ladet fra utviklingshemning samt fra motoren. Du kan se dette på diagrammet i dashbordet displayet. Toyota er å få rapporter av Previas (med samme drivverk) banket opp 400,000 – 500,000 miles brukt som drosjer med svært lite ekstra arbeid. (Det er derfor du ser så mange Prius og Auris STs brukt som drosje.) De har en enkel, lite stress drivverk, færre bevegelige deler enn en konvensjonell drivlinje, epicyclic tannhjul. Den ene tingen som kan til slutt klarer er vannpumpe, og det er så dypt begravd i timing kjeden tilfelle at det er dyrt å erstatte.

 

Forhåndsutvalg prosessen

Jeg ser på en ny Skoda Octavia 1.4 TSI 150 SEL. Det er en DSG auto 7-trinns versjon som ville passe meg i min alderdom. Har du hørt om noen problemer med dette bestemt overføring?

PR, Southport

God bil. Men 7-trinns tørr clutch DSG har hatt massive problemer, og selv om jeg nå får færre klager, jeg fortsatt ikke anbefale det. Gi meg en skikkelig 6-trinns dreiemoment converter auto hvilken som helst dag. Alle de nyeste Octavias testet her: /vei-tester/skoda/skoda-octavia-2017-range-road-test/ SEAT Leon er den samme, men ser bedre ut og litt dyrere: /vei-tester/seat/sete-leon-14-ecotsi-150-2017-road-test/ og /vei-tester/seat/sete-leon-20tdi-150-st-2017-road-test/

 

Mazda CX5 3 Side

Hester strøm

Jeg ønsker å kjøpe en bil til jobben min som en equine vet. Jeg er sannsynlig å gjøre en 40 000 km i året så det må være pålitelig og relativt fin å kjøre. Økonomisk, stor støvel og 4×4 ville også være boksene til kryss! Budsjett rundt £15k, ingen preferanser på automatiske v/s manual. Lurte på om en hybrid som en Mitsubishi Outlander ville være verdt å vurdere? Alle råd vil være svært verdsatt. Tidligere kjørte jeg en helt ny X-Trail som eies av tidligere arbeidsgiver, som var veldig fin, men litt ut av mitt budsjett.

CH, Gillingham, Kent

Jeg tror ikke du vil få en Outlander PHEV for £15k: /brukt-priser/Mitsubishi/Outlander/?q=PHEV/ Og likevel sin fordel, avhenger av at det blir satt i som ikke passer plutselig call-outs. En 60mpg Honda HR-V er ute av bildet på penger grunnlag for: /brukt-priser/Honda/HR-V/?q=i-DTEC/ Qashqais er ikke veldig pålitelig. En Mazda CX-5 2.2 Skyactiv diesel er en mulighet: /brukt-priser/Mazda/CX-5/?q=2.2/ En litt eldre Honda CR-V 2.2 iDTEC er også i bildet: /brukt-priser/Honda/CR-V/?q=2.2+i-DTEC+Manuell/

 

Re-kontingent

Gratulerer med flott side og vennligst hold opp det gode arbeidet. Jeg tenkte jeg skulle skrive i håp om at du kan markere fallgrubene som tillater at visse typer av retningslinjer for å automatisk fornye. I dag fikk jeg min årlige automatisk fornyelse for min RAC sammenbrudd dekke. Ved åpning av det jeg var sjokkert over å se min grunnleggende trekk er førsteklasses ble sitert på £72.99, £15 som var for admin og arrangement avgift. Sjekk RAC hjemmeside jeg bemerket at kostnaden av den samme grunnleggende trekk på det er £34.99, som er mindre enn halve prisen av min automatisk fornyelse tilbud. Jeg innrømmer at dette er en rabattert pris, men normal pris for dette dekselet er bare £39.99, fortsatt en stor forskjell for min sitat av £72.99. Etter en lang vente ringer RAC medlemmer service team ble jeg fortalt at denne £72.99 sitat faktisk var riktig, og det er på høy fordi det er generert av en datamaskin. Så det er der £15 admin gebyr går jeg antar, datamaskiner åpenbart arbeider ikke for ingenting, men medlemmer tjenester fortsatt ikke klart å forklare hvorfor jeg, som en lojal kunde var forventet å betale £23 mer enn noen andre. Det er ikke som jeg har gjentatt kalt dem ut for havarier, jeg tror jeg har hatt tjeneste i 10 år for noen tastene er låst i en bil. Jeg antar du ville vite av disse automatisk fornyelse ploys, men jeg føler at de har misbrukt min tillit som medlem av 13 år, og ønsker å advare andre av disse øvelsene. Kanskje du kan anbefale til leserne om de så sjekk deres automatiske fornyelser fra RAC, Som en ivrig leser av din jeg normalt ikke se brev til deg om dette emnet. Unødvendig å si, jeg kan ikke gjøre forretninger med et selskap med slike tvilsomme praksis som økonomisk misbruk lojale kunder og avlyste min fornyelse.

IB, via e-post

Dette er helt normalt fra ethvert antrekk som er finansiert av private equity-investorer, og har vært det så lenge som 20 år. Du bor i et land som drives av crooks og ingen mer så enn i finansielle tjenester og forsikring. Så lenge du utfordre rip-off de vil normalt gi etter snarere enn å miste en kunde helt. De opererer på grunnlag av at 30% – 50% av kundene, spesielt de eldre, vil bare la det gå. Den BRITISKE økonomien er dysfunksjonelle. Hele grunnlag av rikdom i NORGE er latterlig høye prisene på eiendom. Landet ikke tjene sine beholde. Det rett og slett knekt opp prisen på eiendom og låner på det grunnlaget.

 

VW Golf V 1.4TSI F34 700

Golf handicap

Artikkel av Ed Wiseman i lørdagens Motor avsnittet om stige og stige av Golf GTI laget for svært tilfredsstillende å lese. Jeg er ikke en GTI eier, men har hva jeg anser for å være, samlet sett, en av de beste Golfs som noensinne er produsert. Jeg henviser til en Mk5 GT TSI (170PS). Mine er en 2006/56 med bare 52,000 på klokken. Jeg er over 80 og ser ingen god grunn til å ønske å endre det. Jeg elsker det. 1,4 TSI-motoren er en teknologisk mesterverk som omfatter både supercharging og turbolading å sikre best mulig ytelse enten på lave eller høye turtall. Den gamle klisjeen om at dette er et lite kapasitet motor som drikker som en, men kjører som en større enhet er bang på penger. VW ‘ s TSI-teknologi førte til at det blir tildelt International Engine of the year i 2006/07. VW sluttet å produsere 170 versjon en gang i slutten av 2006/begynnelsen av 2007 og ryktene som sirkulerer var at denne modellen ble innvirkning på salget av GTI, vil du vite hvis denne historien hadde et hvilket som helst stoff. Jeg vet ikke hva forsikringen ville være for en Mk5 GTI, men min fullt omfattende premie på kr 397 for et minimalt lavere BHP er svært akseptabelt.

RP, via e-post

Et ord av advarsel. Du ser ut til å ha en god en. Men historien til denne motoren i Golfs, Fabias, Polos, Ibizas og Alhambras har vært katastrofale og VAG og har vært nødt til å kjøpe noen biler tilbake som et resultat. Det er grunnen til at det ble droppet i favør av de 1,4 TSI 150 TORSK og den 1,8 TSI 180, i henhold til programmet. Se den relevante oppføringer i /carbycar, slik som dette: /carbycar/skoda/fabia-vrs-2010/?section=god/ Klager ganske høy om Golf Mk V også: /carbycar/volkswagen/golf-v-2004/

 

Osmose

Jeg har eid en 1979 Scimitar GTE SE6a for fire år. Etter å ha betjent toppen ender og kjøling system på Ford Dagenham 3-liters V6 og hadde girkasse og overdrive gjenoppbygd, sammen med anskaffelseskost, er det skylder meg ca kr 3,500. Hun er en nytelse å kjøre, og er en sann Grand Tourer. Cruising på 70mph det purrs på 2400rpm å gi 30mpg. Hva som gjør henne ned er mikro blemmer i lakken på glassfibre kroppen. Kabinettet er lyd. En paint shop har sitert fra kr 4.000 til strip, prime, re-glass og male henne. Ville du vurdere dette vel anvendte penger? Jeg bare elsker å kjøre det, men ikke ute etter rosetter. Hvorfor er Ved en så dårlig forhold til andre idretter biler av denne epoken når det er så mye bil, og du bør ha en “Royal Garanterer”? Jeg ville sette pris på dine synspunkter.

NS, Emsworth, Hants

Det er kulere å kjøre en tatty ser klassiker som er i perfekt mekanisk tilstand enn å drive en super-skinnende en, og alltid være bekymret for å få det klødde. Jeg hadde satt av en maling jobb for ytterligere 10 år.

 

Cit Despatch Romahome Auto -Trail

Ren enkel

Vi vurderer kjøp av en liten bobil basert på Citroen Forsendelse, FIAT Ducato modell. Ville en siste (2015) versjonen av denne serien være betydelig renere enn en eldre og en, og er tilgang til byene sannsynlighet for å bli kompromittert i fremtiden med forestående lave utslipp soner? Jeg kan være galt, men jeg kan ikke huske å ha sett bensin drevet versjoner av disse. Er de ledige? Citroen nettstedet viser bare dieselmotorer. Jeg innser at bensinmotorer i disse sannsynligvis ikke ville tilby dreiemoment nødvendig.

TE, via e-post

EU6 brukt fra September 2016 og mange biler kvalifisert godt i forkant av at. Så så lenge motoren er i EU6, så bør det være greit.

 

Sprø på utsiden

Hvis du ta en prøvetur i en ny modell med en bil showroom og du skulle være så uheldig å skrape demonstrasjon bilen mens du er i førersetet du vil bli belastet av dem. Jeg tok en test drive i en newish plug-in Toyota hybrid på min lokale Toyota showrom og dessverre fått riper en legering hjul på kerbside mens du tar en skarp venstre sving og ble belastet på £50 for rehabilitering av denne skaden. Jeg feilaktig antok at alle nye biler vil være fullt forsikret for en slik eventualitet.

IB, via e-post

Rettferdig advarsel, men det bør ikke være nødvendig. Hvis du skade på en annens eiendom, bør du være forberedt på å betale for skaden utbedres. En garasje vil være forsikret, men det ville aldri satt i et krav om noe så ubetydelig som £50 på grunn gjør krav setter opp premier tusenvis. Tenk på det samme som en leiebil. Hvis du skader en av dem du har å betale for skader, med mindre du tar ut en skade fraskrivelse på enorme kostnadene.

 

Dacia Logan MCV Side

Av hans vogn

Jeg for tiden holder en KIA Picanto 1.0 liter i Frankrike. Det har bare blitt brukt som en handlekurv for de siste 8 årene fra nye (20 000 km). Det har vært svært pålitelige og har jobbet ut billigere enn å ansette hver gang vi går. Jeg vil også trekke en liten trailer for garden søppel. Vi er i ferd med å ta lengre turer, så vi trenger noe litt større og jeg ville også foretrekker noe med en større tauing vekt. Går jeg for en second-hand 1,5-liters KIA eller en ny Dacia? Den andre-hånd prisen på biler i Frankrike er høy i forhold til STORBRITANNIA. Jeg vil sannsynligvis få en bedre avtale med KIA og en lengre garanti. Økonomi og alle bjeller og fløyter av KIA er ikke viktig for meg.

DH, Rainford

Ikke mye galt med Dacias hvis du ikke ønsker å betale for unødvendig luksus. Du kan alltid kjøpe en utvidet garanti hos dem. Husk på den laveste versjoner du ikke får en standard reservehjul eller et radio-eller elektriske vinduer. Det er tilbake til det grunnleggende. Det er en enkel 1.0 3-sylindret kjede cam motor (som kom fra Smart). /vei-tester/dacia/dacia-logan-mcv-2017-road-test/ Ingen ball av ild, men du er ikke etter en ball av ild er du?

  

Ikke starter

Jeg har et problem. Jeg satt sammen en bil som overopphetet på grunn av en radiator problem. Jeg barbert den topplokk alt jeg kunne. Bilen starter vanligvis normalt, men noen ganger har jeg å helle litt bensin til inntak og så begynner. Hva kan være problemet? Denne bilen har automatgir.

SN, via e-post

Som nå leser som en bensinpumpe problem. Trolig lavt trykk lifter pumpe inne i tanken. Sjekk sin jord. Sjekk også releet til drivstoff tank lifter pumpe og sin jord.

 

Porsche Macan S Front  

Skitne tanker

Jeg har nylig solgt en Lexus 400h hybrid og er på utkikk etter en erstatning. Min favorittliste er en nesten ny Lexus NX300h, RX450h, Audi 5-eller 3-år gamle Porsche Macan 3-liters diesel. Du svarte på et spørsmål der noen hadde skrevet av en diesel Macan og du foreslo at de skulle se på en bensin Macan erstatning snarere enn en diesel. Er det på grunn av personlige miljømessige mening eller finansielle hvis avskrivninger på diesel er sannsynlig å være for omfattende i nær fremtid?

GF, via e-post

Etter å ha blitt en å få når Macan ble lansert, har interessen for Macan dieselmotorer har kjølt ned og etterspørselen er nå for bensin-modeller. Alle en del av den generelle bortfallet av dieselmotorer. Selvfølgelig det betyr at alle som har betalt en premie for å få en Macan diesel tar ganske dypt badekar.

Klikk for å Honest John ‘ s Bilkjøring Smerte Kolonne Del 2