GTI Internationella Evenemang Denna Helg

0
40

30 GTI Internationella äger rum helgen den 3-4 juni på den nya lokalen i Rockingham Motor Speedway i Northamptonshire.

Det första firandet av alla saker Volkswagen var i Knebworth Park i September 1988. Sedan dess har evenemanget vuxit med aktiviteter och evenemang att erbjuda något för alla – från familjer bekräftas Volkswagen entusiaster.

Ikväll (fredag 2 juni) en DJ kommer att underhålla campare, och levande musik fortsätter på lördag kväll. Under dagen Visa ‘n’ Shine området kommer att vara fylld med några av de mest orörda exempel på Volkswagen-bilar på skärmen var som helst. Att döma kommer ta plats i kategorier som tillgodoser alla kinfs av Volkswagen-modeller, inklusive Polo, Polo och Beetle.

I anslutning till utställningen ‘n’ Shine-området är den Dra Band, med “kör vad du brung” med bestämd förare påskyndar den åttonde sjömil i en väg-att gå eller racerbil de förde med sig.

Rockingham Motor Speedway är Storbritanniens enda oval krets, men den innehåller också en vridning infield avsnitt, känd som Rockingham Nationell krets. Detta kommer att vara öppet för alla på lördag och söndag, och erbjuder möjlighet för föraren att lägga sin bil genom sina steg på banan. Det kommer att kommer att hanteras som ett ordinarie spår dag och förare och passagerare kommer att behöva närvara vid en av de säkerhetsgenomgångar som kommer att pågå hela dagen. De måste också bära en hjälm, som kan hyras.

Några av Storbritanniens mest kompetenta yrkesförare kommer att visa sina talanger på Rockingham. På lördag Terry Grant kommer spänningen publiken med sin unika displayen, medan Paul Swift kommer att följa honom med hans häpnadsväckande att balansera tricks på söndag.

Utställare har fyllt den särskilda Handeln Område som kan hittas i gropen garage i kretsen, liksom den stora hagen området på plats.

Portarna öppnar kl 3 pm idag, fredag 2 juni och vid 8-tiden på både lördag och söndag. Biljetter finns på grinden eller kan köpas i förväg på www.gtiinternational.co.uk eller genom att ringa 01525 750 501.

Twitter: #Inters2017

VW GTI International Showcars 2016