GTI Internasjonale Arrangementet Denne Helgen

0
65

Den 30. GTI Internasjonale finner sted denne helgen 3-4 juni på det nye stedet i Rockingham motorsportbane i Northamptonshire.

Den første feiringen av alle ting Volkswagen var på Knebworth Park i September 1988. Siden da arrangementet har vokst med aktiviteter og arrangementer tilbyr noe for alle, fra familier med bekreftet Volkswagen entusiaster.

I kveld (fredag 2. juni) en DJ vil underholde bobiler, live musikk og fortsetter på lørdag kveld. I løpet av dagen Show ‘n Shine området vil være fullpakket med noen av de mest uberørte eksempler på Volkswagen biler på skjermen hvor som helst. Kåringen vil skje på tvers av kategorier som passer for alle kinfs av Volkswagen-modeller, inkludert Polo, Scirocco og Bille.

I tilknytning til Show ‘n Shine området er Drag-Stripe, med” kjør hva du brung ” med bestemt drivere akselererende ned den åttende kilometer stripen i veien-som skal eller rase bilen de hadde med seg.

Rockingham motorsportbane er Storbritannias eneste oval krets, men det inkluderer også en vridning infield delen, kjent som Rockingham Nasjonalt nivå. Dette vil være åpen for alle på lørdag og søndag, og tilbyr muligheten for drivere til å sette bilen sin gjennom sine skritt på banen. Det vil bli administrert som en vanlig spore dag og sjåfører og passasjerer må delta på en av sikkerhet orienteringer som vil kjøre gjennom dagen. De må også ha en krasj hjelm, som kan leies.

Noen av Storbritannias mest erfarne profesjonelle sjåfører vil vise frem sine talenter i Rockingham. På lørdag Terry Grant vil begeistre publikum med sin unike skjermen, mens Paul Swift vil følge ham med sin imponerende balansere triks på søndag.

Utstillere har fylt dedikert Handel Området som kan bli funnet i kummen garasjer av kretsen, samt stor paddock området på åstedet.

Portene åpner kl 3 pm i dag, fredag 2. juni og på 8am på både lørdag og søndag. Billetter er tilgjengelig på gate eller kan kjøpes på forhånd på www.gtiinternational.co.uk eller ved å ringe 01525 750 501.

Twitter: #Inters2017

VW GTI International Showcars 2016