Alle nye SsangYong Rexton er bekreftet til 2017

0
75

SsangYong har offisielt avduket den nye Rexton. Den store SUV-en vil bli drevet av en ny serie av fire-sylindrede bensin-og dieselmotorer – internt utviklet av SsangYong – og starte fra £25,000 når den kommer til NORGE i slutten av 2017.

Den 2017 Rexton SUV vil bli bredere og lengre enn bilen den erstatter, og være drevet av SsangYong s nyeste 2.2-liters dieselmotor, som skal gi nok moment til å matche den utgående bilens 3.0 tonn tauing kapasitet. En turboladet 2.0-liters GDi bensinmotor vil også være tilgjengelig, selv om SsangYong har ikke gitt ut noen detaljer i forhold til CO2-utslipp eller drivstofforbruk.

Som før, de nye Rexton vil være en ekte off-roader, med valgbar firehjulstrekk er montert som standard. Det vil også være mulighet for lave frekvenser tannhjul for å takle tøffe forhold, for eksempel våt felt, gjørmete gården spor og snø.

Ut fra bildet nedenfor hytta vil få et betydelig steg opp i kvalitet, med mer ” soft touch plast og muligheten til vattert skinn trim. Dashbordet er dominert av en helt ny infotainment-system, med 9.2-tommers HD-skjerm. Det er uklart om dette vil bli inkludert blant de standard kit, men HD-skjerm vil gi tilgang til navigasjon, DAB-lyd, mobile wi-fi og smarttelefon tilkobling via Bluetooth.

New Rexton - Main Dash

SsangYong har lovet å forbedre sikkerhet på tvers av styret, med autonome bremsing, blind spot deteksjon og en intuitiv traffic alert system som varsler føreren av møtende trafikk ved rygging ut av en parkeringsplass eller oppkjørselen.

Det er ingen ord på priser, men forventer at den nye Rexton til å lede en liten økning på nåværende bil er kr 23,000 base pris. Det vil også være dekket av en fem år ubegrenset kjørelengde garanti for personlig eller forretningsbruk.

Den nye Rexton vil få sin offisielle lansert i Seoul Motor Show på 30 Mars og kommer til NORGE i desember. Alle bildene tyder på at produksjonen bil vil være nesten identisk til LIV-2-konseptet som gjorde sin debut på Paris Motor Show 2016.

Ta en nærmere titt på den helt nye SsangYong Rexton med våre Paris Motor Show gå rundt nedenfor. Bare klikk på video for å komme i gang.