Alle-nye SsangYong Rexton bekræftet til 2017

0
49

SsangYong har officielt løftet sløret for den helt nye Rexton. Den store SUV vil blive drevet af en ny serie af fire-cylindrede benzin-og dieselmotorer, der er udviklet in-house af SsangYong – og start fra £25,000, når det når frem til det forenede KONGERIGE i slutningen af 2017.

Den 2017 Rexton SUV vil være bredere og længere end bilen, det træder i stedet for og være drevet af SsangYong seneste 2.2-liters dieselmotor, der bør give nok moment til at matche den udgående bil ‘ s 3,0 ton trækkende kapacitet. En turboladet 2,0-liters GDi benzinmotor vil også være tilgængelig, selv om SsangYong har ikke frigivet nogen detaljer i forhold til CO2-udledning eller brændstoføkonomi.

Som før, den nye Rexton vil være en ægte off-roader, med indstillelig fire hjul monteret som standard. Der vil også være mulighed for at lave-række redskaber til at tackle vanskelige vilkår, såsom våde marker, mudret gård spor og sne.

At dømme ud fra billedet nedenfor, kabine vil få et væsentligt skridt op i kvalitet, med mere soft touch plast og mulighed for af quiltet læder trim. Instrumentbrættet er domineret af et helt nyt infotainment system, med en 9,2-tommer HD-skærm. Det er uklart, om dette vil være blandt de standard kit, men HD-skærm giver adgang til navigation, DAB audio, mobile wi-fi-og smartphone-tilslutning via Bluetooth.

New Rexton - Main Dash

SsangYong har forpligtet sig til at forbedre sikkerhed på tværs af bestyrelsen, med autonome bremsning, blind spot detection og en intuitiv traffic alert system, der informerer føreren af den modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads bugt eller indkørsel.

Der er ingen ord om pris, men forventer, at den nye Rexton at kommandoen over en lille stigning på nuværende bil er £23,000 base pris. Det vil også være dækket af en fem års ubegrænset kilometertal garanti for personlig eller erhvervsmæssig brug.

Den nye Rexton vil få sin officielle lanceret i Seoul Motor Show den 30 Marts og nå STORBRITANNIEN i December. Alle de billeder, der tyder på, at produktionen bil vil være næsten identisk til LIV-2-koncept, der gjorde sin debut på Paris Motor Show 2016.

Tage et nærmere kig på den helt nye SsangYong Rexton med vores Paris Motor Show gang omkring nedenfor. Bare klik på videoen for at komme i gang.